De Laatste Eer Havelte

Begrafenisvereniging

Uitvaartwensen

Met het document 'Mijn uitvaartwensen' kunt u, op eigen wijze en op een moment dat u dat wilt uw uitvaartwensen vastleggen.

Als u uw uitvaartwensen heeft vast gelegd, heeft u de zekerheid dat te zijner tijd uw uitvaart volgens uw wensen wordt uitgevoerd. In “Mijn uitvaartwensen” kunt u niet alleen aangeven of u begraven of gecremeerd wilt worden, maar ook uw overige wensen vast leggen. Dat geeft een zeker en goed gevoel. Dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw nabestaanden, want zij zijn dan op de hoogte van uw uitvaartwensen.

Het invullen van “Mijn uitvaartwensen” is geheel vrijblijvend. U kunt zelf bepalen welke onderdelen u wilt invullen. Uiteraard kunt u uw uitvaartwensen te allen tijde veranderen.

Wij adviseren u om het document “Mijn uitvaartwensen” uit te printen. Hierna in te vullen en te bewaren bij uw officiële verzekeringspapieren.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze vraag stellen bij “contact” en hierna naar onze vereniging sturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Download hier het document 'Mijn uitvaartwensen'